Φόρμα επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον παιδοκαρδιολόγο Δρ. Παπαγιάννη μέσω της γραμματείας της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής του Μητέρα, στο τηλέφωνο 210-6869788 ή στο φαξ 210 6899405 ή στο email info@drpapagiannis.gr.

Για τακτικά ραντεβού μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο παραπάνω τηλ. Δευτ – Παρασκευή, από τις 8 πμ έως τις 8 μμ και το Σάββατο από 08.00 – 14.00. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τα εξωτερικά ιατρεία της παιδιατρικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ καθ’ όλο το 24ωρο για επείγοντα περιστατικά και να ζητήσετε τον εφημερεύοντα παιδοκαρδιολόγο.

Η παιδοκαρδιολογική κλινική βρίσκεται στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, 15123.

Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Δρ. Παπαγιάννης
Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, 15123 Τηλέφωνα Γραμματείας: 210-6869788 Fax Γραμματείας: 210-6899405 Email: info@drpapagiannis.gr
Side-demo-content

Τα κυριότερα συμπτώματα μιας καρδιοπάθειας στα παιδιά

Ποια είναι τα κυριότερα συμπτώματα και σημάδια μιας καρδιοπάθειας στα παιδιά; Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς; Ποιες εξετάσεις βοηθούν στην έγκαιρη διάγνωση καρδιοπάθειας στα παιδιά και πότε αυτές κρίνονται απαραίτητες; Απαντήσεις σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις σας παρέχει ο Δρ. Ιωάννης Παπαγιάννης, παιδοκαρδιολόγος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Side-demo-content

Αρρυθμίες της παιδικής ηλικίας: Ποιες είναι επικίνδυνες; Πως εντοπίζονται;

Αν και οι αρρυθμίες είναι αρκετά συχνές στα παιδιά, οι περισσότερες είναι καλοήθεις. Οι έκτακτες συστολές (κολπικές και κοιλιακές) και οι περιοδικές παύσεις που οφείλονται σε βαγοτονία (όπως ο κολποκοιλιακός αποκλεισμός 2ου βαθμού τύπου Wenckebach που συμβαίνει πολύ συχνά κατά τον ύπνο) δεν χρειάζονται καμμιά θεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ